koncept_DSF1759

Mer info ang förrådsinbrott

För att skydda sig mot inbrott rekommenderar styrelsen starkt att se till att använda ett klass-2 godkänt hänglås på sin förrådsdörr. Det är denna typ av lås som krävs vid ett försäkringsärende och ett tips är att dokumentera användning av klass 2 lås som en säkerhet vid eventuell kontakt med försäkringsbolag.

Som det ser ut i dagsläget känner styrelsen till 6st förråd där inbrott har skett (B072, C063, C036, C055, D043 samt F102). När styrelsen vid första tillfället gick ut med information om inbrotten handlade det endast om två av dessa förråd och det har således skett inbrott i de övriga förråden vid senare tillfälle/tillfällen.

Styrelsen jobbar vidare med att se över möjligheter att byta ut låskolvar alternativt hela låssystem.

 

Comments are closed.