Filterdag, städdag och HDTV-boxdag den 2 oktober

Ja,  det är mycket som händer den 2 oktober. Nedan följer information om varje punkt.  

Filterbyte

Filterbytet startar kl 09.00 på lördagmorgon. Det är inte möjligt att precisera tiden för respektive port. Vi vill komma in i samtliga lägenheter. Detta gäller även ni som redan har bytt filtren. Om du har möbler framför elementen så ska dom flyttas fram så att det bli lätt åkomst till elementen.  Anledningen är att Folkfilter (som genomför detta byte) vill göra vissa mätningar och det kommer att upprättas ett protokoll för hela filterbytet. Om du är borta så ber vi dig ställa låset i ”serviceläge”. Någon från styrelsen kommer att gå med Folkfilter under hela dagen.

Städning

Samling inför städdagen kl 13 utanför Gula rummet, Hammarby allé 67, bv. Vi har gjort en lista över några olika saker som vi gemensamt kan ägna oss åt. Vi delar upp oss i grupper och gör gemensamma krafttag.  När vi är klara mumsar vi i oss pizzabitar och dricka.

HDTV-boxar

Alla lägenheter ska få kvittera ut en HDTV-box. Det gör vi mellan 13-15 i Gula rummet. Ta med din gamla box.  Av oss får du alla nödvändiga koder.

 Väl mött på lördag!

Styrelsen

One Response to Filterdag, städdag och HDTV-boxdag den 2 oktober

 1. Cristian LIntrup 2010-10-06 at 19:04 #

  HD BOXAR – Vi har nu två tillfällen till för box byte:
  torsdag 7 oktober och tisdag 12 oktober
  Tid 19-20. OBS ta med gamla boxar.

  Plats Gula rummet, Hammarby Allé 67 BV.

  Vh/Cristian – styrelsen

Lämna ett svar