Intresserad av markiser?

Häng med på specialerbjudandet som ger dig rabatt vid endast detta tillfälle!

Det är flera av våra boende som har frågat om möjligheten att installera markiser till balkong, terrass och fönster. Styrelsen har utrett möjligheten att montera markiser på fastigheten, kontaktat en rad olika leverantörer och slutligen fattat beslut om att välja Markishuset AB, Kjell Bengtsson, www.markishuset.se.

Vår leverantör, Markishuset AB, kommer att förbinda sig att endast leverera och montera markiser som överensstämmer med föreningens önskemål vad gäller färg, markistyp, markislåda. Detta för att säkerställa enhetliga och estetiskt tilltalande markiser samt trygga installationer. Vi har valt en mörkgrå färg 407/79 NCS S 7500-N. Prov finns att se hosLena Holmbring, Sjöfartsgatan 17, våning 9.

Om du som medlem önskar att sätta upp markis tillfaller kostnaden på dig som medlem. Vi har kontrollerat med Skatteverket om möjligheten till Rotavdrag för montering och tyvärr, här är deras svar: ”Montering av markiser på bostadsrätt ger inte rätt till skattereduktion.”

Sammanställning och priser

* Fönstermarkis för kök, sovrum                                                  4.200 kronor
* Terrass markis för boende högst upp                                      16.000 kronor

* Balkongmarkis för boende med balkong ovanför               7.900 kronor

* Motor med fjärrkontroll                                                                ca 5.000 kronor

Montering ingår i priset, vev ingår i samtliga val, 3 års garanti och leveranstid 20 arbetsdagar. Fjärrkontroll med motor är extra tillägg. Samtliga priser är inklusive moms.

Ju fler vi är vid detta specialerbjudande desto bättre priser för var och en, exempel 3-5 markiser ger 10 % rabatt, 6-12 markiser ger 15 % rabatt och fler än 13 markiser ger 20 % rabatt.

Om du har några frågor och/eller vill beställa ska du vid detta specialerbjudande kontakta: lena.holmbring@gmail.com. Mobil 070-650 43 37, efter klockan 18.00. Lena sammanställer beställningarna till leverantören och återkommer med dag för kontrollmätning hos varje boende.

Detta specialerbjudande med rabatter gäller till och med den 25 april 2012.

Styrelsen

No comments yet.

Lämna ett svar