koncept_DSF1748

Nyhetsbrev 5, 2015

Höstens städdag
Söndag den 11 oktober är det dags för höstens städdag. Vi hoppas på att så många som möjligt vill hjälpa till att hålla vår gård och andra gemensamhetsutrymmen i toppskick! Städningen sker tillsammans med grannföreningen Konvojen och vi samlas på innergården utanför gula rummet kl 10.00 och beräknar avsluta kl 13.00. Fika kommer att serveras. Hoppas vi ses!

Fortsatta problem med kretsloppsrummen
Trots att vi i senaste nyhetsbrevet betonade vikten av att hålla ordning och reda i kretsloppsrummet så har det sedan dess skett ett flertal incidenter rörande dessa. Sopor som inte hör hemma där har ställts dit och kretsloppsrummen har dessutom blivit rejält nedskräpade. Detta medför inte bara extra arbetstid för oss i styrelsen utan även extra kostnader för föreningen. Då styrelsen arbetar hårt för att hålla ned föreningens kostnader ser vi allvarligt på detta. Om det inte blir någon förändring kan vi tvingas agera genom att exempelvis begränsa tillgången till kretsloppsrumment, vilket vi tycker vore mycket tråkigt. Därför hoppas vi på att alla medlemmar i föreningen från och med nu tar eget ansvar för att följa reglerna kring kretsloppsrummet men även att vi hjälps åt att hålla ögon och öron öppna för att upptäcka felaktig användning av kretsloppsrummen.

Nya rutiner för gula rummet
Vi har tyvärr även haft problem med att gula rummet har lämnats i dåligt skick. Styrelsen har nu beslutat att ta ut en straffavgift på 1000kr om den som hyr lägenheten inte städar efter sig.

Avtal har tecknats med hotell i Sjöstaden
Styrelsen kan nu meddela den glada nyheten att vi har tecknat avtal med både Park Inn och Motel L. Avtalen ger dig som medlem möjlighet att boka hotellrum, till dig själv eller släkt och vänner, på dessa hotell till rabatterat pris. Så här går du tillväga för att boka.
Park Inn: antingen maila till info.hammarby@rezidorparkinn.com eller ringa på 08- 50 50 7350 och uppge koden: 104568. Man kan även boka genom att gå in på ParkInn´s hemsida och under ”företagskod” skriva in 104568. Motel L: besök Motel L´s hemsida www.motel-l.se klicka därefter in på kundinlogg och ange användarnamn: BRFSJÖ3 och lösenord: AVTAL2015

Information om vad de rabatterade priserna innebär mer exakt kommer att finnas på hemsidan inom kort!

Vänliga hälsningar
Styrelsen BRF Sjöstaden 3

Vill du ha nyhetsbrev digitalt?
Vi har skickat nyhetsbrevet till de mejladresser som finns registrerade. Anmäl gärna din mejladress här till höger om du inte har fått det.

Comments are closed.