Garagestädning den 15 juni

Nu är det snart dags igen för storstädning i vårt garage.

Den 15 juni mellan kl 08.00-15.00. Det betyder att garaget ska utrymmas på samtliga fordon (bilar, motorcyklar, mm) samt allt eventuellt löst föremål som finns lite här och där i garaget. Detta är helt nödvändigt för att vi ska få en perfekt och effektiv städning av hela utrymmet. Garaget kommer att både vattnas och dammsugas för att åstadkomma ett bra och dammfritt resultat.

Därför är det angeläget att samtliga fordon flyttas. Annars är det risk att kvarstående fordon blir både nedsmutsade och skadade. Föreningen drar på sig en merkostnad om fordon inte är flyttade och den som inte har flyttat sitt/sina fordon kommer att debiteras en merkostnad.

Styrelsen

One Response to Garagestädning den 15 juni

 1. Måns Johansson 2010-05-20 at 20:29 #

  Hej,

  Jag vill gärna ha ett rent och snyggt garage, och förstår att städning enklast görs i ett tomt garage. Men efter att ha läst detta inlägg kunde jag inte låta bli att leta fram avtalet.

  Två utdrag ur avtalet, jag är för lat för att skriva in hela.

  ”Upplåtaren svarar för sedvanlig renhållning, snöröjning och sandning på infartsväg, medan nyttjanderättshavaren svarar för dessa uppgifter på bilplatsen.”

  ”Upplåtaren ansvarar icke för skada på fordon eller annan egendom, såvida skadan icke uppkommit genom upplåtarens eget vållande”

  Som jag kan se det efter att ha läst hela avtalet tolkar jag det som.

  1. Det är ok att stå kvar med bilen
  2. Föreningen har INTE rätt att ta ut något vite
  3. Om bilen skadas under städning ÄR föreningen skyldig att betala för skadan.
  4. Meningen är att vi själva ska städa vår egen plats.

  Om det är något jag missförstått så får någon gärna förklara det för mig ?

Lämna ett svar