Hjälp – hur får vi ordning på kretsloppsrummen?

Återigen så måste vi gå ut och berätta om våra problem med kretsloppsrummen.

Det  är trist att behöva lägga så mycket tid, energi  och pengar på våra kretsloppsrum och även annat skräp som slängs lite här och var. Tyvärr så är det  flera av oss boende som inte respekterar att det är ett kretsloppsrum och inget grovsopsrum. Det är förbjudet att ställa saker där som inte kan slängas i resp kärl. Det är också flera av oss som ställer skräp i källargångarna/förrådsgångarna och garaget.  Föreningen får beställa extra tömningar och det kostar pengar. Något som vi alla får vara med och dela på.  Man kan ju ha roligare för pengarna faktiskt!

Vi har tidigare diskuterat att eventuellt  ha kameraövervakning, stänga kretsloppsrummet och bara ha öppet någon gång i veckan. Inget av dessa förslag är optimalt. Därför behöver vi nu din hjälp:

Kom gärna med förslag på hur vi ska få ordning på våra kretsloppssrum.

Styrelsen

2 Responses to Hjälp – hur får vi ordning på kretsloppsrummen?

  1. Christoffer 2010-09-14 at 08:49 #

    Stäng dem så att id*oterna lär sig.

    Alternativt installera någon form av modernare passersystem, där det loggas vilka lägenhetsinnehavare som varit inne i kretsloppsrummet. Gärna i kombination med kameraövervakning beroende på kostnaderna.

  2. Eva Jansson 2010-09-29 at 18:46 #

    Även om det inte är optimalt tror jag att kamera övervakning kan vara effektivt.

Lämna ett svar