Sista chansen ventilationskontroll 21 november – gäller dig som missade förra tillfället

Fredag den 21 november är sista chansen för ventilationskontroll och filterbyte i din lägenhet. Detta gäller endast dig som missade det tillfälle då vår entreprenör Aircano besökte din trappuppgång.

Om du inte kan vara hemma den 21 november låser du dörren i ”serviceläge” när du går hemifrån på morgonen. Du ställer då nyckeln i ”kl 10” istället för ”kl 12” som är normalläget. Då går det att öppna låset med fastighetens servicenyckel. När du kommer tillbaka öppnar du dörren som vanligt.

Om Aircano inte får tillträde till de lägenheter som återstår den 21 november så kommer föreningen att behöva betala extra för ytterligare ett återbesök, så skriv upp datumet i kalendern. Mer information kommer i din brevlåda. Tack för din hjälp!

Comments are closed.