Nyhetsbrev 1, 2018

Garagestädning den 9 april

För allas vårt bästa ber vi dig som har garageplats att parkera någon annan stans från klockan 9 och längst till klockan 17.

Städdag den 22 april

Tid: kl. 10:00
Plats: Utanför Gula rummet, innergården till Hammarby allé 67

Vi bjuder på fika under dagen och räknar med att vara färdiga kl. 13:00. Ta också chansen att bli av med grovsopor – vi kommer hyra en bil och åker till återvinningscentralen.

Cykelrensning – ta bort röda tejpen innan städdagen

Föreningens cykelrum är små och det finns ett antal cyklar som saknar ägare. Därför är det snart dags för årets cykelrensning. Vi har klistrat en röd tejp på styret på samtliga cyklar i cykelrummen och cyklarna på gården. Om du vill ha kvar din cykel tar du bort tejpen innan städdagen den 22 april. De cyklar där tejpen sitter kvar kommer att förvaras i tre månader. Därefter gör vi oss av med dem, och får på så vis mer utrymme i cykelrummen. Vi sätter även upp information på anslagstavlor och på dörrar till cykelrummen.

Välkommen till vårens städdag – vi hoppas på bra väder och god uppslutning!

Kom ihåg att teckna egen försäkring

Har du bostadsrättstillägg inkluderat i din hemförsäkring? Som bostadsrättsägare är det viktigt att du har en hemförsäkring med bostadsrättstillägg i fall olyckan skulle vara framme. Bostadsrättstillägg kan ingå i hemförsäkringen, men för att vara säker på att du har den nödvändiga täckningen uppmanar vi nu alla våra medlemmar att kontakta sitt försäkringsbolag eller ta en extra koll i försäkringspappren för att se vad som gäller för din lägenhet.

Save the date – årsstämma

Onsdag den 16 maj kl 19.00 hålls årsstämman på Hotell Park Inn. Vill du lämna en motion till årsstämman? Då ska du lämna den skriftligen i styrelsens brevlåda på Sjöfartsgatan 17 senast den 3 april så att ärendet kan tas upp i kallelsen till stämman.

Risk för inbrott

Inbrotten ökar i vår stadsdel. Var försiktig med vem du släpper in i fastigheten. Om hissen står stilla på något våningsplan, särskilt det översta, kan det handla om ett pågående inbrott. Du som flyttar ut eller av annan anledning tömmer ditt hem; informera gärna med en lapp i porten, så att grannarna vet vad som pågår.

Comments are closed.