Nyhetsbrev 4, 2018

Hösten – Städningens tid

Vi närmar oss hösten med stormsteg och det börjar bli dags för städning av det mesta och byte till rena luftfilter.

Filterbyte 6/10

Den 6:e oktober kommer personal från folkfilter att gå runt i vår förening och byta ut luftfiltren i varje lägenhet. Närmare information kommer att aviseras i trappuppgångarna.
Tänk på om ni är bortresta att lämna låset i serviceläge, s.k. ”10-läge”.  En styrelsemedlem kommer att delta med servicenyckel och bistå folkfilter i de fall servicenyckel används.

I fortsättningen kommer det här att ske var 18:e månad framöver.

Rengöring av tak v. 42-43

Det är dags att spola rent våra tak på samma sätt som innergården spolades ren innan sommaren. Arbetet utförs av Qlean Scandinavia och enbart rent vatten används. Dock måste de som bör högt upp räkna med att det kan stänka på balkongerna och bör ta in eller skydda möbler och annat.

Städdag den 21/10

Tid: kl. 10:00
Plats: Utanför Gula rummet, innergården till Hammarby allé 67
Vi bjuder på fika under dagen och räknar med att vara färdiga ca kl. 13:00. Ta också chansen att bli av med grovsopor – vi kommer att hyra en bil och åker till återvinningscentralen.

Tips om självhjälp hos Fastum Fastum som sköter vår ekonomi och hanterar våra månadsavgifter och räkningar har ett Servicecenter alternativt 90 220.se. Där finns det information om betalningslösningar (Autogiro, E-faktura samt Kivra digital brevlåda) samt möjlighet att beställa utdrag ur lägenhetsförteckningen själv.

Comments are closed.