Kära grannar

Det har kommit till vår kännedom att ett par grannar på bottenvåningen, Hammarbyterrassen 18, råkade ut för en ovanlig händelse. Någon flyttade på prylar bland utemöblerna när det var mörkt. Sist hände det natten till torsdag då en ljuslykta flyttats från bordet ner på marken.

I kontakt med Polisen fick båda grannarna liknande svar. Polisen trodde att det handlade om inbrottstjuvar som ville kolla vilka familjer som inte flyttar sina prylar tillbaks på plats, dvs vilka lägenheter som är tomma.

Härmed uppmanar vi grannarna till extra uppmärksamhet om någon främmande rör sig underligt på gården. Några tips är att hälsa eller fråga om man letar efter en adress eller öppna fönster och titta ut så att personen hör och förstår att någon uppmärksammar dem. Vi kan alla göra en insats här, både för våra grannar och osäkra besökare som inte hittar. Det kan sluta med att man får nya vänner till och med.

Publicerat 2018-08-12 ursprungligen.

Comments are closed.