Nyhetsbrev 2, 2019

Vårstäddag den 28/4

Tid: kl. 10:00
Plats: Utanför Gula rummet, innergården till Hammarby allé 67
Vi bjuder på fika under dagen och räknar med att vara färdiga ca kl. 13:00. Ta också chansen att bli av med grovsopor – vi kommer att hyra en bil och åker till återvinningscentralen.

Cykelrensning

Som vanligt kommer vi att genomföra en rensning av gamla cyklar under städdagen. Vi har märkt upp alla cyklar med röd tejp eller rödvita avspärrningsband och kommer att lyfta bort alla cyklar som fortfarande har märkningen kvar på städdagen.

Årsstämma 2019

Den 8/5 är det dags för årets stämma på Park Inn. Fika från 1830 och stämman börjar 1900. Separat kallelse kommer att anslås.

Garagestädning 9/5 kl. 8-17

En stor garagestädning är beställd till torsdagen den 9/5 mellan klockan 8 och 17. Under den tiden måste ni parkera bilarna och MC någon annanstans så att städfirman kommer åt alla platser.

Lediga förråd i källaren

Två lediga förråd finns för närvarande tillgängliga i källaren under Hammarby Allé 18. Kontakta anne.jansson@fastum.se om ni  är intresserade. Förråden är båda ca 4 kvm stora och hyrs ut för 600 kr/mån. Först till kvarn gäller.

Risk för inbrott Tyvärr förekommer det inbrott i vår stadsdel även mitt på dagen då många är borta. Var försiktig med vem du släpper in i fastigheten. Om hissen står stilla på något våningsplan, särskilt det översta, kan det handla om ett pågående inbrott. Du som flyttar ut eller av annan anledning tömmer ditt hem; informera gärna med en lapp i porten, så att grannarna vet vad som pågår.

Comments are closed.