koncept_DSF1784

Nyhetsbrev 1 januari 2020

Var med och testa ett vattenbesparande munstycke 

Altered Company i samarbete med ElectriCITY erbjuder intresserade i föreningen att prova ett energi- och vattensparande munstycke som man sätter på vattenkranen i badrummet: https://www.alteredcompany.com/dual-flow-pro

Med munstycket kan man spara upp till 98 procent av vattnet vid handtvätt genom teknologi som gör dropparna mindre, vattnets ytarea större och hastigheten högre. Detta är en enkel förändring som alla kan göra nu på en gång för att spara tusentals liter per person och år.

Erbjudandet är gratis. Kontakta föreningen på  brfsjostaden3@gmail.com om du är intresserad av att testa kostnadsfritt under några månader.

Administrativ avgift för andrahandsuthyrning

Föreningen kommer att från och med 2020 att börja ta ut en administrativ avgift för andrahandsuthyrning. Avgiften är enligt Fastums stadgar och och motsvarar 4 procent av prisbasbeloppet för uthyrning ett helt kalenderår. Avgiften justeras sedan utifrån faktisk längd på uthyrningen.

Låscylindrarna byts ut – endast nyckelbricka

Som tidigare aviserats börjar vi byta ut låscylindrarna i entréportarna inom kort. Därefter fungerar enbart inpassering med nyckelbricka.

Städdag söndag 26 april

Vårens städdag äger rum söndag 26 april 10-13. Vi samlas på gården utanför Gula rummet. Föreningen bjuder på fika från Rusty Rascals. Transport av grovsopor till återvinning kommer att erbjudas medlemmarna under dagen.

Årsmöte torsdag 7 maj

Årets ordinarie föreningsstämma 2020 för Brf Sjöstaden 3 äger rum torsdag 7 maj. Fika från kl. 18.30, stämman början kl. 19.00.

Plats: Hotell Park Inn by Radisson, Midskeppsgatan 6.

Comments are closed.